Inschrijvingen en brochure voor het schooljaar 2022 – 2023

Beste ouder en toekomstige leerling

Om in te schrijven als leerling gelden afspraken, gemaakt in het LOP (lokaal overlegplatform) Brugge-Blankenberge, voor alle scholen van deze regio.

De chronologie bepaalt de volgorde van inschrijvingen, m.a.w. de volgorde van ieders inschrijvingsmoment (datum en uur) wordt gerespecteerd.

De vrije inschrijvingsperiode voor het 1e t.e.m. het 6e jaar voor het schooljaar 2021-2022 startte op woensdag 20 april 2022 om 7.00 u. U kan inschrijven op school na afspraak.

Voor het eerste jaar is de inschrijvingscapaciteit vastgelegd op 88 inschrijvingen; op datum van 27/06/22 waren er nog 8 plaatsen vacant.

In het derde jaar kunnen we enkel nog inschrijven in humane wetenschappen en moderne talen; in het vierde jaar is er enkel nog plaats in humane wetenschappen; het vijfde jaar is volledig volzet.

 

Hoe inschrijven?

Vanaf 27 juni tot en met 1 juli kunt u een afspraak maken om in te schrijven (afspraak aanvragen via mail naar directiesecretariaat@sabraso.be met vermelding van uw telefoonnummer).  

Vanaf 2 juli tot en met 16 augustus is de school gesloten en verhuizen wij ondertussen.

Vanaf 17 augustus bent u welkom op onze nieuwe, tijdelijke, locatie: Abdijbekestraat 83c te 8200 Sint-Michiels, op weekdagen, van 9 tot 12 u. en van 14 tot 17 u. (niet op maandagvoormiddag 29 augustus) voor het verstrekken van informatie en/of een inschrijving. 

Vóór u op school langskomt, vragen we u om eerst even volgende informatie te raadplegen:

  www.sabraso.be       ter kennisname van:
Studeren / lessentabellen
 • Aanbod studierichtingen
 • Keuzes exploratiepakketten (voor 1-2)
Over ons / publicaties
 • Folder / brochure
Over ons / Sint-Andreasinstituut
 • Ons pedagogisch project
 • Ons schoolreglement
 • Privacywetgeving

Bij inschrijving hebben we volgende gegevens zeker nodig:

  • het rijksregisternummer van uw zoon of dochter;
  • uw eigen rijksregisternummer;
  • het laatste syntheserapport, de attestering (na 1e tot 6e secundair) en het advies (juni / augustus), indien al ontvangen.

 

Alvast hartelijke dank voor het vertrouwen in onze school.

U kan hier onze nieuwe brochure voor het schooljaar 2022 – 2023 terugvinden.

Terug naar home